De website die het in actie komen voor een betere wereld makkelijk en leuk maakt. Van petities tot vrijwilligerswerk: Zoek op de tijd die jij nu hebt of het thema dat jij belangrijk vindt voor een actie die bij jou past!

Zoek naar acties op trefwoord
Zoek naar acties op tijd en/of thema


Voor organisaties

Ikkominactie.nl wil de wereld verbeteren voor iedereen in Nederland makkelijker maken. Om dat te doen zetten we alle acties op een rijtje: met een korte, duidelijke toelichting en directe link krijg je de acties als op een presenteerblaadje aangereikt.

Ben je een ideële organisatie?

Acties van ideële organisaties plaatsen we vooralsnog gratis op de website samen met een pagina met algemene informatie over de organisatie.

Daarnaast bieden we meerdere opties als je nog meer aandacht wilt, zoals banners, vermelding in de nieuwsbrief etc.

Kijk voor meer informatie op de informatiepagina voor ideële organisaties.

Ben je een commerciële organisatie?

Er zijn genoeg manieren om in actie te komen voor een betere wereld met je pen of je laptop door petities te tekenen. Maar een hele belangrijke manier om de wereld te verbeteren is je manier van consumeren. Voor welke merken kies je? Het massamerk wat bekend staat om landjepik of het merk wat duurzaam is en bekend staat om zijn fairtrade aanpak?

Daarom geven we ook commerciële organisaties de kans hun merk op ikkominactie.nl te plaatsen. Kijk voor informatie op de informatiepagina voor commerciële organisaties.