De website die het in actie komen voor een betere wereld makkelijk en leuk maakt. Van petities tot vrijwilligerswerk: Zoek op de tijd die jij nu hebt of het thema dat jij belangrijk vindt voor een actie die bij jou past!

Zoek naar acties op trefwoord
Zoek naar acties op tijd en/of thema


Over Ikkominactie

Ikkominactie.nl is een website waarop alle acties voor een betere wereld worden verzameld. Het is een initiatief opgezet door vrijwilligers. We willen het iedereen zo makkelijk en leuk mogelijk maken om in actie te komen. De acties zijn snel en gemakkelijk uit te voeren en worden gecategoriseerd op basis van tijd.

De acties variƫren van snelle acties voor twee minuten tot vrijwilligerswerk voor een dag of meer. Zo is er voor iedereen wat. Of je nu een petitie wil doen, kleding wil kopen die niet gemaakt is door kinderhanden, meer wil leren over de plastic soep of over wil stappen op groene energie: al deze acties vind je terug op deze website!

Met dank aan:

De website is opgestart als vrijwilligersproject van Doenersnet, het vrijwilligersnetwerk van Oxfam Novib. De kosten om de website te bouwen werden gesubsidieerd door Doenersnet en door een gewonnen prijs van de Digitale Pioniers Academie vanuit Kennisland.