De website die het in actie komen voor een betere wereld makkelijk en leuk maakt. Van petities tot vrijwilligerswerk: Zoek op de tijd die jij nu hebt of het thema dat jij belangrijk vindt voor een actie die bij jou past!

Zoek naar acties op trefwoord
Zoek naar acties op tijd en/of thema


Weet jij de ‘Naked Truth’ achter je favoriete merken?

Weet jij de ‘Naked Truth’ achter je favoriete merken?

Uit onderzoek van Rank a Brand blijkt dat een meerderheid van de jongeren duurzame producten belangrijk vindt, maar te weinig kennis heeft om hier ook naar te kunnen handelen. Daarvoor helpt De Naked Truth Game, die je kunt spelen via facebook, je duurzame keuzes te maken.

Welk bier is het groenst?, ‘Wat is greenwashining’?, deze vragen zijn te verwachten in de Naked Truth Game. Of vragen over het duurzaamheidbeleid van specifieke merken en harde feiten over het productieproces.

Door het spel te spelen kom je al gamend meer te weten over hoe groen en eerlijk je favoriete merken zijn.  Je wint de Naked Truth Game door zoveel mogelijk vragen over merken en duurzaamheid beter te beantwoorden dan je vrienden. De inzet: een kledingstuk. Ga er dus voor, anders sta je straks in je hemd!

tijdbesteding: 15 min

  • Eerlijke handel
  • Organisatie: Rank a Brand
  • Aantal deelnemers:
  • Online sinds: 08-01-2013

Ik kom in actie

Log in en maak kans op leuke prijzen!

Delen

Delen: